Groepsactiviteiten en workshops


Workshop: Maak je eigen flessentuin
Een flessentuin is een mini-ecosysteem waar je thuis bijna niets meer aan hoeft te doen. Voor het maken van dit tuintje hoef je geen groene vingers te hebben, iedereen kan het! Het is een blikvanger in je interieur.


Workshop: Blend je eigen thee:
O
ntdek samen met een gediplomeerde theesommelier, de magie van het thee blenden. Suzanne heeft een passie voor thee en brengt dit graag op jou over!


Workshop: Handletteren op een krijtbord of paperbag
Handletteren is hot! En niet voor niets, want het is superleuk om te doen.
Tijdens deze uitgebreide workshop leer je handletteren en ga je naar huis met je eigen gemaakte krijtbord of paperbag.


Workshop: Schilder hotspots van Zwolle of Dalfsen.

Tijdens deze creatieve workshop ga je je eigen gekozen hotspot van Zwolle of Dalfsen schilderen. De peperbus, kasteel rechteren, de sassenpoort, de blauwe bogen... Het is helemaal aan jou! 


Te huur: Volkswagenbusje!
Ga op pad met één van onze volkswagenbusjes. Lekker op je gemak toeren door de omgeving! Er zijn twee volkswagenbusjes beschikbaar.


Workshop: Thee & foodparing
Tijdens deze workshop ga je thee proeven in combinatie met heerlijke zoete en hartige hapjes. Gedurende de workshop vertelt Suzanne je veel informatie en leuke weetjes over thee.


Workshop: Handletteren
Handletteren is hot! En niet voor niets, want het is superleuk om te doen. Zelf worden we erg vrolijk van al die mooi geschreven letters en woorden en we kunnen niet wachten om het jou te leren. 


Te huur: Tandems
Fietsen op een tandem is een leuke ervaring! In het begin misschien een beetje wennen... Maar het levert altijd hilarische momenten op.